U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

"Een lach een traan, emoties in ons dagelijkse bestaan. Ik vertaal ze in zilver en goud, voor een levenslang behoud"

Mijn naam is Marika van Beilen van edelsmederij de smid. Enige tijd geleden heb ik mijn opleiding tot goudsmid in Schoonhoven afgerond. Van kleins af aan was ik al creatief en bezig met mooie dingen maken, op allerlei manieren. Ik merkte dat ik niet zo goed wist hoe ik mijn ideeën moest uiten en ineens was daar het antwoord; "ik wil goudsmid worden"

Met een familie werkzaam in het juweliersvak heb ik al enige kennis opgedaan.
 
Ontwerpen is in mijn ogen iets heel romantisch. Het neemt me mee naar een wereld vol dromen. Dit geeft me de inspiratie om het mooiste sieraad te maken met de juiste emotie, trouwringen symbool voor oneindige liefde bijvoorbeeld. Door een persoonlijk gesprek heb ik een beeld van jullie liefde en weet ik dat uitstekend te vertalen in de prachtigste trouwringen. Neemt mijn ontwerp u mee op reis?
 
Uiteraard is trouwringen maken niet het enige dat ik doe, ik vermaak en maak. In mijn eigen atelier heb ik alle nodige middelen om mijn vak uit te oefenen.
 
Ik hoop snel iets voor u te kunnen betekenen.